perjantai 2. joulukuuta 2011

Adventtiaikaa 2 - Advent time 2


Heippa kaikki ja joulukuu!Nyt alkaa se aika, jolloin tekee mieli näperrellä jotain hauskaa ja pientä - kun isompiin ei enää ole aikaa, ainakaan minulla, joka useimmiten etenen hitaanlaisesti touhuissani!!

Pikkujoulukuusi oli jo sentään varattuna, ja se otettiin adventtina sisään, tällä kertaa valkoiseen suosikkikannuuni. Koristeikseen kuusi sai tänä vuonna hieman poikkeavia koristeita: latvaan sydämen, ja oksille hieman erikokoisia ja näköisiä enkeleitä ja lintuja, kaikki rautalangasta taivuteltuja ja omaa tuotantoa. Kevyttä, yksinkertaista ja mielestäni jotenkin pelkistetyn harrasta. Mitä mieltä te muut olette? Edelleen hyvää joulunalusaikaa teillekin ja myös sitä kivaa näpertelyaikaa!Tämä viimeinen enkeli on jo lehahtanut ulos huurteisen kuusen oksalle.Terv. Rosmariini

2 kommenttia:

 1. Ihania nuo enkeli-koristeet! Todella kauniita. Me oltiin tänään Lohjalla vanhan ajan joulumarkkinoilla, jossa myytiin erilaisia käsitöitä, ja siellä oli hiukan tuon tapaisia myynnissä (4 e per kappale).

  Ihanaista joulunodotusta teille! Terkkuja!

  VastaaPoista
 2. Minnalle.
  Voi että! Minähän vääntäisin näitä vaikka vain eurolla kappaleelta, jos jotakuta haluttaisi ostaa! Hauskaa hommaa, mutta vaati hiukan harjoittelua, ennenkuin sopiva tekotapa löytyi.
  Hyvää joulunalusaikaa teillekin! tv. rosmariini

  VastaaPoista