maanantai 20. helmikuuta 2012

Valokuvanäyttely - Photo exhibition

Haloo ystävät!


vaihteeksi ihan jotain muuta kuin kukkia ja kirppislöytöjä. Tyttäreni houkutteli minut mukaansa katsomaan valokuvanäyttelyä Oslossa. Se on "Bilder - Nordic School of Photography'in" yhteydessä pidettävän kurssin 'Sens ja Sans' - loppunäyttely nimeltä "Er lik". Esillepanijoita oli n. 12 henkilöä ja tässä muutamia valittuja paloja.
Mies vai nainen?

Näyttelyn ainoa kunnon maisema - kaunis ja herkkä.

Puuta eri muodoissaan - ja tiiltä taustana.

En aivan tavoittanut tämän kuvan sanomaa, mutta se ei ehkä ole tarpeenkaan - vai istuttiinko siinä "tekokuun" edessä tunnelmoimassa.

Takapihan pyykkinarulta tuo näyttää... ja sopii kuin hanska käteen tuohon näyttelytilan tiiliseinälle!

Erikoinen aihe - verhotun pöydän yllä lentäviä valaita kaunis iltataivas taustana!

Pidin tämän valokuvaajan töistä, hänellä löytyi aina jokin pieni yllätys kuvissaan. Yhdessä kuvassa, jonka unohdin ikuistaa kameraani oli suuri tuuhea vanha puu, eräällä oksalla pieni linnunpesä, ja linnnpesässä kokonainen kaupunki. Mutta sitä ei nähnyt kuin aivan lähelta tutkiessaan. Myös kuvien värit olivat aika herkullisia, vaikka kuvat olivatkin tummia.


....Isoveli näkee sinut....Tämä silmä täytti koko suuren taulun - n. metri x metri! Siinä tunsi itsensä todella silmälläpidon alaiseksi.
Jos tämä valokuva olisi ollut yksi näytteillepanijoiden ottamista, niin mietin mikä tämän nimenä olisi ollut - "Muruja rikkaiden pöydiltä" ? No tämä ei kuitenkaan ollut näyttelytyö, vaan minun ottamani vernissagen jälkinäytös, eli hyvin maistuivat tarjoilut näköjään näyttelyvieraille, ei muuta kuin murut jäljellä ( ja vain hieman yli tunti kulunut näyttelyn avauksesta)!! Muuten oli kävijöitä yllättävän paljon ja muutama suuri kuva oli jo löytänyt uuden omistajankin - näytteillepanijoiden suureksi iloksi tietenkin.


Valokuvaamisiin!


Terv. Rosmariini

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti