tiistai 24. helmikuuta 2009

Keittiön lämmintä tunnelmaa


Kun ulkona lumi tuiskuaa, on mukava keittää lämpimät iltakahvit. Toisin kuin useimmilla, on iltakahvit meillä traditio, jota ilman on vaikea olla. Kalorit unohdetaan, pari hyvää kahvikeksiä tai pulla ja lämmin kupillinen kahvia TV:n ääressä on mukava päivän päätös.


Keittiön lieden ympäristöä lämmittää kuparin hohde. Olen keräilyihminen ja kohteita on monia. Kupari keittiössä on yksi niistä. Tulevat blogisivut tulevat näyttämään mitä kaikkea vuosien varrella on kotiin kerääntynyt. Ei läheskään kalliita tavaroita, mutta minusta kauniita, kotoisia tai muuten hauskoja esineitä. Minun oloisiani.

Lisää kuvia keittiöstä: Keittiön kaapin päässä avohyllyllä on hieman vanhaa ja perittyä, ostettua ja kipputorilöytöjä. Vanhempieni kotoa peritty kahvimylly sekä loimukoivuinen mortteli. Modernit suola- ja pippurimylly, miehen saama joululahja, eikä turha ollutkaan, hänhän on keittiössäkin (kuin) kotonaan! Seuraavalla hyllyllä vanhoja tee- ym. peltipurkkeja sekä messinkinen pieni mortteli, joka on matkamuisto Tunisiasta. Alimmalla hyllyllä vanhoja opaalilasisia sinappipurkkeja.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti