perjantai 20. helmikuuta 2009

Talvipäivästä se alkoi...

Hei kaikki blogilaiset, nyt ilmoittaudun joukkoonne!


Olisin iloinen jos jätätte käynnistänne kommentin, positiivisen tai negatiivisen. Tällainen vihreänokka tarvitsee tukea ja apua sekä mielipiteitä, jotta blogista voi tulla edes jotensakin
luettavaksi ja katseltavaksi kelpaava. Olen kiitollinen kaikista terveisistänne! Mutta nyt siis alkuun - eli näin siinä kävi:
Kun on kylmä ja pakkanen, ja lunta on tuiskutellut monta päivää, eikä huvita mennä ulos, niin tietokone on hyvä ystävä.
Eräänä päivänä sain sisarentyttäreltäni Suomesta viestin, jossa hän lähetti minulle linkin omaan, juuri aloittamaansa blogiin. Sitä katseltuani ja hiukan meilattuamme edestakaisin kysyin halusiko han ehkä kuvamateriaalia minun ottamistani kuvista. Hän kysyi, silloin että miksi en laittaisi omaa blogia. - No, enhän nyt minä kai sellaista voi... Ajatus jäi kuitenkin kytemään jonnekin taustalle. Tytärkin ruokki myöhemmin samaa ajatusta, joka alkoi kasvaa ja saada muotoja - ehkäpä... miksikäs ei... kaipa minäkin osaisin.... voisihan ainakin kokeilla... ehkä... ja tässä sitä sitten ollaan! - Ensimmäistä blogiviestiä kirjoittamassa. Apua teknillisiin asioihin ja muotoiluun sain kuitenkin tyttäreltäni, joka on melkoinen asiantuntija tällaisissa sivuissa, blogeissa ja ohjelmissa.


Nyt on talvea, lumentuloa ja pakkastakin jatkunut niin kauan, että on pakko alkaa ajattelemaan kevättä ja kesää, muuten ei tätä jaksa. Ajatukset ja haaveet erilaisista matkoista alkavat vähitellen kypsyä mielessä, ja suunnitelmat kevään ja kesän varalle.

Ensimmäisenä on tulossa pääsiäinen pitkine pyhineen. Ehkäpä jo silloin...

Näin pakkasen keskellä siis olen aloittanut blogini "Pitsiä ja posliinia". Nimi tulee siitä, että vaikka kaikkea mahdollista ja mahdotonta keräilenkin, niin ehkä mm. posliini ja kaikenlainen kaunis on etusijalla. Lisäksi kun harrastan jonkin verran käsitöitä niin varsinkin pitsiä eri muodoissa on viime aikoina eniten valmistunut - silloin kun nyt jotain olen saanut aikaiseksi kaikilta muilta harrastuksilta ja työltä. Vähän niin kuin talven pitsiä ovat nuo huurteiset oksat tuossa kuvassani.

Lämpimästi tervetuloa sivuilleni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti