perjantai 21. marraskuuta 2014

Valmis! - Finished!

Haloo!  Hello!
Jokin aika sitten kerroin blogissani viimeisimmästä kudintyöstäni:  villatakki/jakku paksusta 
MyBosh -langasta.  Jakku on nyt valmis - mikäli en vielä päätä muuttaa sitä lisäämällä kiinnityksen eteen, mutta  toistaiseksi minusta tuntuu, ettei se ole ihan välttämätöntä.  Vaikka jakusta tuli paksumpi kuin luulin, niin en luule lähteväni sillä kuitenkaan ulos talvipakkasiin. Muuten siitä tuli juuri sellainen kuin halusinkin, hyvin yksinkertainen, tavallaan klassinen malli, ehkä hiukan muistuttaen Chanel-jakkuja.  Erilaisten korujen, puseroiden ja huivien kanssa sen ilmettä saa mukavasti muunneltua.  

Some time ago I had here a posting about my last knitting jobb, a cardigan/jacket of thick MyBosh
yarn.  The jacket is now finished - if I do not deside to change it by setting some kind of fastening, but so far I feel that it is not necessary.  Though the jacket became thicker than I thought, so I do not
think I will use it outside on the wintertime.  Otherwise I seem it became as I wished, very simple,
a type very classical model, maybe something remembering Chanel-jackets.  With different type of
brooches, pearls, blouses and scarfes you easyly can change the image.Valitettavasti kuvat eivät tee oikeutta jakulle, valaistus oli huono ja kuvat tulivat epätarkoiksi - on vaikea ottaa kuvaa vain vasemmalla kädellä!!
Sorry to say, but the pictures give no good look , the lights were wrong, pictures nonfocus - it is difficult to shoot only with left hand!Seuraava postaus on jälleen Italiasta!
Next posting is from Italy again!
Rosmariini

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti