keskiviikko 14. lokakuuta 2009

Blogitunnustus


Hei taas,


Tuossahan tuo nyt komeilee, Mintun antama tunnustus!

Nyt pitäisi sitten minun keksiä ne 7 yleisölle tuntematonta tosiasiaa itsestäni. Kelpaisikohan tällaiset:


1) Aloittaen sieltä hurjimmasta päästä: olen rikollinen. Olen juuri lopettanut katsomasta kuudetta jaksoa luultavasti luvattomasti netistä lastatusta TV-sarjasta. Luultavasti siksi, etten ole itse lastannut, kun en osaa, mutta oletan että se oli luvattomasti tehty - lähdettäni en silti paljasta!2) Vastoin kuin monet muut ihmiset - rakastan kaurapuuroa (vaikkei se nyt ihan mieliruokani olekaan), - mutta verestä valmistettuja (veripalttua?) ruokia en suostu syömään, vaikka puoliraa'an pihvin kyllä voin syödä.3) Haaveilen kirjan kirjoittamisesta, mutta siitä tuskin tulee koskaan mitään, koska...4) ...olen toivottoman hidas, aina myöhässä kaikenlaisten tekemisten kanssa - kun olen oikein hirtehishuumorisella tuulella niin sanon, että myöhästyn varmaan omista hautajaisistanikin!
Jos voisi toivoa, niin toivoisin vähintäin 36 tuntisia vuorokausia, jossa riittäisi 6 tunnin yöunet, niin että jäisi hieman enemmän aikaa kaikenlaiseen näpertelyyn, lukemiseen, ja muihin harrastuksiin - ehtisin enemmän omalla vauhdillanikin.5) Että pidän eläimistä, koirista, kissoista, linnuista, hevosista jne on monelle tuttu asia, mutta että minun on hyvin vaikea tappaa mitään itikoitakaan ei ehkä ole ihan yhtä tuttu asia kaikille. Ainoat eläimet (=itikat), jotka tapan ilman kovin suuria paineita ovat hyttyset. En haluaisi mielelläni myrkyttää edes muurahaisia kesämökillä, ja hämähäkit kannan ulos ja suren etukäteen, miten ne nyt menettävät kotinsa ja joutuvat esim. pakkasen kouriin. Sisään eksyneet ampiaiset kääräisen ikkunasta varovasti pyyheliinaan ja päästän avonaiselta ikkunalta tai ovelta lentoon. Elä ja anna toistenkin elää...6) Kun Minttu kehaisi miestään, niin täytyy minunkin. Kun sanotaan, että vastakohdat täydentävät toisiaan, niin eiköhän se monessa asiassa meillä pidä paikkaansa. Kun minä olen hidas, niin hän on nopea. Kun minä ajattelen siivoamista, pyykkikoneen täyttämistä, ruoan laittoa yms., niin hän on jo ehkä tehnyt sen - eli hän on myös erittäin kiltti ja ahkera, eivätkä kotityöt ole mikään ongelma tai prestiisikysymys hänelle. Toistaiseksi hän on myös hiljaisesti alistunut minun hulluun himooni täyttää kotia vanhoilla romuilla, kirpputoriostoksilla, sisutuslehdillä ja kaikenlaisella muulla ylimääräisellä, mitä keräilen.7) En pidä SPA-käynneistä, yleisistä uimahalleista suihkuineen ja pukuhuoneineen enkä pidä myöskään ventovieraiden ihmisten koskettelusta (käsittelystä). Toisin sanoen SPA-käsittelyt, hieronnat yms. jätän väliin jos voin ne välttää, niin hyvää kuin sellaiset kropalle muuten tekisivätkin. (Olen ollut SPA-käsittelyssä 2 kertaa työpaikkani "tyttöjen tapaamisessa", kun en voinut mitenkään kiemurrella itseäni irti tapahtumista.)Puuhhh, tulihan niitä sentään ja lopulta 7 kohtaa! Minusta on vaikea keksiä tuollaista.
Sitten tulee seuraava vaikeus: Ketkä ovat ne 7, jotka saavat tämän "kunniamaininnan" seuraavana. Minttu bloginsa "Mannapuuroa ja mansikkaa" ansaitsisi sen ehdottomasti, sekä kauniiden kuviensa että hyvän kieliasunsa vuoksi, mutta minusta ei ole oikein ideaa lähettää samaa "kapulaa" samantien takaisin, joten hän saa vain kehuni ja kiitokseni näin erillisesti.
Samoin Lontoon blogi: Old Street, joka on lupaava, mutta vielä kovin alkutaipaleellaan, joten hänkin saa vielä vähän odotella.
En myöskään haluaisi lähettää tätä tunnustusta niille, jotka ovat jo saaneet "kunniakirjoja" kukkuroin, vaikka ne ovatkin niin upeita blogeja. Haluan jakaa tämän tunnustuksen sattumanvaraisessa järjestyksessä niille seitsemälle, jotka minua jostain syystä ovat tämän minun noin 8 kuukauden blogiperiodini aikana puhutelleet kuviensa, sanojensa, aiheittensa tms johdosta, olematta silti välttämättä laadullisesti upeimpia, valkoisimpia, kauniimpia tai muuten ulkoisesti loisteliaimpia. Nuo ulkoiset puitteet ovat sitten korkeintaan lisäplussaa valinnassani.


...and the nominated are:


Nordingården (aikaisemmin Guldkant på livet) - Minusta monipuolinen ja viihtyisä blogi

Harmaan sinistä - Mitkä ihanan tunnelmalliset valokuvat - haluaisin lisäksi oppia enemmän ranskaa - nyt ymmärrän vain pari sanaa ja 98 % on tekstien arvailua!

Ett rött monogram - Rakastan monogrammeja ja pitsejä, täältä löytyy kumpiakin sekä vanhanaikaisia kuvia!
Liivian talossa - Kodikasta arkielämää ja kauniita ja jännittäviä kuvia arjesta ja muusta
I Lilla Kamomillas villa - oli kuin olisin löytänyt kaksoissieluni, samoja harrastuksia, kivoja kuvia!Fyra årstider - mitt liv på landet - Todellakin monta vuodenaikaa, ja paljon erilaista mukavaa ruokia myöten.
Tuulan turinat - Mukava lukea hyvää kieltä ja erikoisen informoivia blogijuttuja - olen huomannut asioita Norjasta, joita en itse ole edes tullut ajatelleeksi. Olenkohan liikaa jo norjalaistunut...?


Näin siis heitän pallon edelleen samoin ehdoin kuin itse sain - eli kirjoittakaapa 7 tuntematonta asiaa itsestänne ja jatkakaa seitsemälle uudelle bloggaajalle! Nyt lopetan tältä kerralta ja palaan ensi kerralla taas kuvien kera! Terveisin, Rosmariini

5 kommenttia:

 1. Tuossa tuli jotain uutta minullekin! En olisi arvannut, ettäkö et tykkää SPA-käynneistä tai hieronnasta. Niin sitä vaan oppii uutta, hih.

  Monta uutta kiva blogia olit tuohon listannut, täytyypä tutustua!

  VastaaPoista
 2. I have part of my family who lives in Helsinki but i don't undersand a word of Finnish, unfortunately. In any case, thank you for the reward and the nice comment you left me.
  I'm glad to discover your lovely blog.

  Bonne fin de soirée !

  VastaaPoista
 3. Tack snälla du, det värmde mitt hjärta. Jag skickar dock- av principskäl aldrig vidare bemärkelser, eller antar utmaningar, av den enkla orsaken att jag vill hålla min blogg neutral och håller min egen linje. Jag blir ändå alltid varmt tacksam för alla som kommer ihåg mig och skänker mig en utmärkelse! Så tack till dig!
  kamomilla

  VastaaPoista
 4. Hej Kamomilla, jag forstår din attityd, men jag mener också att när jag ger utmärkelsen till någon som jag personlig gillar behöver inte betyda att jag eller min blogg ville vara partisk på någon som helst sätt. Folk bara har ulika smak både när det gjälder utseendet, typer av temaer, bilder och sättet att uttrycka ting. Det är också många andra blogg som är jättefina, men denna gången är dessa nära min hjärta, nästa månad eller år kanskje andra. Och om jag inte innerst inne gillar någon lika mycket som en annan, så gör det ingen på något sätt dåligare, det är inte meningen. Alla har sina fina sidor, men alla behöver inte falla i smak för alla likaväl. Jag önsker lycka till dig med bloggen, just presis som till alla andra, och hoppas bara att alla nyter av och se och vandra i bloggvärldens variasjon lika mycket som jag! Ha en fin helg Allesammen. Rosmariini

  VastaaPoista
 5. Mun luonna löytyy sulle tehtävä! :)

  VastaaPoista