tiistai 13. lokakuuta 2009

Nobelin rauhanpalkinto, melkein! - Nobel's Peace Price. almost!,

Hei kaikille,
ja suuri kiitos Mintulle, joka on jakanut minulle Kreativ Blog- kunnian eli luovan (kreatiivisen) blogimaininnan. Siis ei nyt ihan Nobelin rauhanpalkinto, mutta näissä blogipuitteissa kuitenkin hauska ja arvostettava asia.

Olenhan kovin vihreä tällä alueella, ja niin kuin muutenkin elämässä, sisustuksessa, pukeutumisessa, taiteessa ja ihmisenä, niin myös bloggaajanakin tunnen että yhä haen muotojani, omaa tyyliäni, enkä varmaan koskaan ole valmis! Mutta ehkä ei pidäkään olla, niin blogitkin, niin kuin elämä itsessäänkin, on suuri seikkailu, eikä minusta oikeastaan välttämättä pidäkään kangistua tiettyihin kaavoihin, vaan oikeastaan toivonkin, että minun blogini tavallaan olisi ja pysyisi yllätyksellisenä, viihdyttävänä, mielenkiintoisena, monipuolisena ja raikkaana. Tuon saamani kunniamaininnan suhteen joudun palaamaan asiaan uudelleen hieman myöhemmin, mutta halusin kuitenkin kiirehtiä siitä kiittämään näin saman tien.Ja kun kerran tuo Nobelin rauhanpalkintokin tuli mainittua, niin kaipa voin sitä omasta puolestani kommentoida, kun niin monet muutkin ovat jo sen saaneet tehdä. Minusta henkilö, Barak Obama, joka on valittu sen saamaan voi olla aivan oikea ja hyvä, mutta olen samaa mieltä monen muun kanssa, että hän on mielestäni saanut sen aivan liian aikaisin. Hänen aikomuksensa ja suunnitelmansa ovat hyvät ja maansa ja kansansa parhaaksi ja maailman rauhaa rakentaviksi tarkoitettuja, mutta tässä vaiheessa emme voi tietää emmekä olla varmoja, että ne johtavat mihinkään tuloksiin. Toivoa tietenkin sopii. Voi tietenkin ajatella, että palkinto on tarkoitettu näitä Barak Obaman ajatuksia tukemaan ja häntä pyrkimyksissään osaltaan auttamaan. Olemme vain tottuneet siihen, että ihmisen tulisi ensin elämässään näyttää jonkinlaisia tuloksia ennen kuin tämän arvokkaan palkinnon on ansainnut. Ristiriitaisia ajatuksia tosin rauhanpalkinto on aikaisemminkin herättänyt ja joskus jopa saattanut vaikuttaa aivan väärään paikkaan osoitetulta, joten toivokaamme, että vaikka Obama ei ole vielä kovin paljon saanut aikaan, että tuo palkinto ainakin tuo mukanaan hänelle sekä lisää voimia, halua että kykyä hänen työssään rauhan puolesta, ja varsinkin vähäosaisten kansan osien auttamisessa, ja että hän siten voi jatkossa osoittaa ehdottomasti tuon palkinnon ansainneensa.
Toivotan kaikille hyvää viikkoa!Rosmariini

4 kommenttia:

 1. Onnea sinulle melkein "Nobelin" palkinnosta;mukava ja kauniita kuvia täynnä oleva blogisi onkin sen ansainnut! Tuosta Obaman palkitsemisesta olen samaa mieltä.Siitä tuli hänelle varmasti myös paljon paineita,sillä tuloksia pitäisi syntyä,kun palkinto on jo jaettu valmiiksi.

  VastaaPoista
 2. Heippa! Vietiin Ronja trimmarille ja tultiin toimenpiteen ajaksi Minnan luokse. Katseltiin sinun blogia, tosi hienoja kuvia ja etenkin tunturista. Täällä kaunis syksyinen päivä, lämpöasteita +3 astetta. Terveisiä! T: Klakelaiset

  VastaaPoista
 3. Hej!
  Tack för din hälsning hos mig! Alltid roligt med nya läsare!

  Betongen jag använder är finbetong, här i Finland går den under benämningen S30. Finns i byggvaruhusen.
  Nu ksa jag kika lite på din sida!
  Kamomilla

  VastaaPoista
 4. Måste bara återkomma med en hälsning ännu- Din dotters hundbilder är underbart fina!!!

  VastaaPoista