perjantai 8. tammikuuta 2010

Lentäviä lettuja - Flying pancakes

Hei,

Joulun kaikkien erilaisten herkkujen jälkeen on ihanaa saada pakkasten keskellä kuumaa vanhan ajan hernekeittoa ja lämpimiä lettuja, plättyjä tai pannukakkuja hillon kera. Rakkaalla lapsella on monta nimeä! Tunnetteko te vielä useampia? Komeasti ainakin lensivät ja hyviltä maistuivat - eikä yhtäkään pudonnut pannun ohi!

After all Christmas goodies it is good to eat again hot old time pea soup and warm pancakes with jam, when it is freezing cold outside. Do the pancakes have any other names in English? They fleow fine and tasted good - and not one fell outside the pan.

4 kommenttia:

 1. Hei Rosmariini!
  Tulin kaymaan vastavierailulla ja pitaa tulla viela monta kertaa, on niin paljon luettavaa ja katsottavaa. Kiva blogi sinulla.
  Oikein mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Onko montakin kertaa harjoiteltu ;-) meillä ihan vain lättyjä.

  VastaaPoista
 3. Tia,
  eipä olla kovin monta kertaa, kun on hyvä pannu, eikä liian raskas, josta letut - tai lätyt tai räiskäleet tai mitä ne nyt ovatkaan - hyvin irtoavat, niin kyllähän tuollaisen nyt ilmaan heittää, ja kun olin kohtalaisen hyvä koppari aikanaan pesäpallossakin, niin johan nyt pannunkokoiseenkin "räpylään" letun onnistuu ilmasta vangitsemaan! Harjoittelua sen sijaan vaati kuvaajalta, piti vähän jarruttaa vauhdissa, ettei pannu heilunut liian nopeaan tahtiin, ennen kuin kuvaaja sai kaiken mukaan!
  Mutta hauskaa oli ja hyvää tuli!

  VastaaPoista