lauantai 9. tammikuuta 2010

Talvenselkää - High Winter

Hei ystävät,
vieläkö olette pysyneet lämpiminä villamyssyjen, huivien ja turkkien sisällä?! Pakkanen ei ole irroittanut otettaan, vaan paukkuu nurkissa ja kuristaa kaikkia, niin ihmisiä kuin eläimiäkin hyytävässä kylmyydessään. Tämä talvi on todellakin alkanut sekä valkoisena että kylmänä.
Onneksi on kuitenkin aina joitain valopilkkuja ja hauskoja asioita myös kylmyyden keskellä, ja kun ulkona ei tarkene pitkään olla niin voi hyvällä omalla tunnolla kääriytyä vaikka huovan sisään mukavaan tuoliin ja selata hauskoja kirjoja....esim. sellaisia kuin Mintulla on blogissaan mannapuuroa ja mansikkaa on 1-vuotisarvonnassaan. Klikatkaapa sinne katsomaan, jospa arpa suosii juuri Sinua!
Oma bloginikin tulee yksivuotiaaksi muutamien viikkojen kuluttua, täytyisi minunkin keksiä jotakin hauskaa juhlapäiväksi. Toistaiseksi tarjoilen vain muutaman talven valkoisen ja pakkasen näköisen kuvan:

Hello Friends, Are you all still warm under your woollen caps, scarfs and in your furcoats!?
The frost has not released its grip, but is banking in outside the house corners and strangles all, both people and animals in its icy coldness. This winter has really started both white and cold. But fortunately there is always some bright spots and nice things also in the coldness, and when you cannot be outside so much, you can with good conscience wrap a plaid around you on a nice arm-chair and glance over some nice books of furnishing and fixing... for ex. like the one Minttu has now in her blog mannapuuroa ja mansikkaa on a 1-year drawing of lots. Get a look and try, maybe you are the lucky one!
My blog will also be one year old in a few weeks, and I should, too, find something fun for the anniversary. Until then I will only serve a few winter white and frost-looking pictures:Parhain talviterveisin, Rosmariini Best winter wishes, from Rosmariini

3 kommenttia:

  1. Niin se aika rientää, ja pakkanen paukkuu. En valita kyllä se kevät ja kesäkin tulee toivotaan lämpimänä.

    VastaaPoista
  2. Voi tuo viimeinen kuva on niin suloinen ja talvinen. Tämä talvi on kyllä ollut kauneudessaan ihmeellinen, en muista, koska viimeksi olisi ollut näin paljon lunta!

    VastaaPoista
  3. Bongasin blogisi Mintun blogista. Aivan ihania kuvia sulla!

    VastaaPoista