tiistai 16. helmikuuta 2010

Syntymäpäivä ! - Birthday !


Syntymäpäivä! Birthday! (English in the end). Blogini täyttää 1 vuotta 20.02.2010! Talvesta se alkoi - lumesta, kylmästä ja pimeästä. Se on jatkunut kevään, kesän, pitkän syksyn ja nyt ollaan uudessa talvessa, kohta toivottavasti taas keväässäkin. Ajatella, että blogini on kestänyt näin pitkään! En ikinä edes uskonut, että osaan sitä pitää, mitään kirjoittaa, tai että osaisin keksiä mitään sisältöä. Ja olen jopa saanut muutamia - en kovin monia - mutta sitä uskollisempia lukijoita ja selaajia. Lämmin kiitos teille! Ilman teitä ei varmaan blogiani enää olisikaan. Eihän ole paljon ideaa ladata nettiin kuvia ja tekstiä, jos eivät ne ketään kiinnosta - silloin voisin yhtä hyvin pitää kuvat vain omassa tietokoneessani ja tekstit päässäni. Mutta on todella hauskaa todeta, että ainakin joitakin ne kiinnostavat ja uskollisesti palaatte tänne kurkkaamaan, toiset useammin, toiset harvemmin. Vielä kerran kiitos siitä, te teette bloggaamiseni mielekkääksi!

Kurkistakaapa tulevana sunnuntainakin - silloin tulee jotain uutta!
Ja kun ulkona taas kerran tätä kirjoittaessani tupruttaa vain lisää lunta ja säätiedottajat lupaavat ensi viikolla jälleen kylmempää säätä - eli talvi näyttää vielä pitävän meitä otteessaan ties kuinka kauan, niin siitä syystä julkaisen vielä muutamia talvikuviani. Kevät saa siis odottaa!

My blog will be 1 year old on the 20th of February 2010! It began on winter - of snow, coldness and darknes. It continued through the spring, summer, the long autumn and now another winter which (hopefully) soon is turning to spring. Who could believe that my blog could go on so long. I did not. I did not believe that I could write, to succeed to take proper photos, to find enough stoff to my pages here. But it is thank to you, my faithful readers, not so many, but loyal ones, who keep coming back to see my pages and pictures. Very warm thank to you. Without you there would not be any blog from this Rosmariini anymore, because there is no idea to make a blog, if anyone is not interested to see and read it. I think and feel so, because in other case I could just keep the pictures in my PC and the texts in my head. But it is very nice and fun to notice that there are some of you who time after time are coming back and peeping on my sides here, some more often, some more seldom. Thanks to you once more!

- When I write this there is coming more snow outside, and in papers and radio/TV the metrologies just speak about a new cold period. That means that the winter will still go on, so I put here som more of my winterphotos. The Spring may just wait for its turn!
Bye now - to Sunday!

Terveisin - Regards

Rosmariini

8 kommenttia:

 1. Kovin on talvista siella teillakin! Ja todellakin, pakkaset taitavat tulla taas, nyt on 14 astetta...Eika aurinkokaan ole nayttaytynyt muutamaan paivaan.

  VastaaPoista
 2. Niin ja onnea yksivuotiaalle! Taalla on aina mukavaa kayda kurkistamassa mita sin ulle kuuluu!

  VastaaPoista
 3. Onnittelut blogin synttäreiden kunniaksi!
  Onneksi tämä ei niin mahdottoman vaikeaa ole ja kyllä ihan tavallisen elämän sisällöt ovat ihan mukavaa luettavaa, tosin matkakuvauksesi ovat olleet ihan huippuja!
  Ihanan talvista sielläkin on!

  VastaaPoista
 4. Hei, ja monet kiitokset onnitteluista ja kommenteistanne!

  Tuula, kyllä täytyy tunnustaa, että tuo hiihtolatukuva on vanhempaa aineistoa sillä siinä ei näy lainkaan luntakaan metsässä ja sitähän meillä riittää ja lisää on taas tullut! Viimeksi tänä iltana olin lapiohommissa miehen kanssa.

  Leenamummille: Hauskaa, että olet pitänyt matkatarinoistani. Niitäpä on jopa rästissäkin ja uusia matkoja jo haussa, niin että matkukuvauksia tulee varmasti tulevaisuudessakin. Yritän vain opetella lyhentämään niitä hiukan, mutta ne tahtovat vain väkisinkin venymään niin mahdottoman pitkiksi - kuva-aineistoa kun aina riittää ja se houkuttelee myös jotain niistä näkymistä ja hetkistä kertomaan!

  VastaaPoista
 5. Niin se aika vaan menee nopeasti! Paljon on täällä ollut ihania kuvia ja juttuja. Minä olen tykännyt erityisesti matkajutuista ja sitten kaikista ihanista aarteista, joita olet kirpputoreilta ja muualta löytänyt. Lisäksi luontokuvasi ovat aina tosi kauniita, kuten nyt tälläkin kertaa.

  Onnea 1-vuotiaalle!

  VastaaPoista
 6. Onnea ja pitkää ikää kauniille 1-vuotiaalle!

  VastaaPoista
 7. Sinulla on kaunis blogi - miten pystyisin liittymään lukijaksi? Sinulla ei näytä olevan sitä laatikkoa tuolla sivussa eikä yläpalkkia lainkaan, josta voisi klikata, että lue. Oman hallintapaneelini kautta kun yritän niin herjaa, että luen jo liikaa blogeja.. ;)

  VastaaPoista
 8. Pieni Lintu,
  yritin vastata sinun blogissasi. mutta en ole varma tuliko perille. En ole niin teknillinen että olisin osannut avata vielä kaikkia "luukkuja" tai palkkeja täällä. Olet kuitenkin erittäin tervetullut katselemaan, kun muistat. Juttuni täällä eivät kuitenkaan käytännön ja elämäntilanteesta johtuen ole kovin "pikkulapsellisia", mutta muista aiheista ja kuvista ehkä voit löytää iloa ja kiinnostavaakin!
  KIITOS KAIKILLE KOMMENTEISTA, NE OVAT AINA TERVETULLEITA JA INSPIROIVAT JATKAMAAN BLOGIN PITOA!

  VastaaPoista