tiistai 1. tammikuuta 2013

Onnellista Uutta Vuotta! - Happy New Year!


Onnea vuodelle 2013!

Joulu tuli lopulta lähes yllättäen - ja meni myös.  Joulupukki oli hyvin kiltti, olinkohan minäkin ollut, ainakin pikkuisen, kun tuli paljon paketteja?  Joulupukin sijaisena toiminut poikani oli keksinyt hauskan lahjan minulle: kuvassa näkyvän piirrosohjelman ("Paper"), jota käytetään I-padissa. 
 

Sellaista laitetta minulla ei tietenkään ole, mutta miehellä tietysti on!  Joten kytkettiin ohjelma hänen laitteeseensa  ja olen jo innokkaasti ollut sitä kokeilemassa.  Tekniikka on melko yksinkertainen ja rajallinen, mutta värejä voi sekoittaa aika mukavasti ja vähitellen tätä oppii käyttämään paremmin ja paremmin.  Kuvat voi sitten siirtää tietokoneeseen tai lähettää jollekulle tai kirjoittaa paperille.
 

 

Uusi vuosi on vastaanotettu traditionaalisin menoin, ruuin ja juomin. Vuosi on tänään aloitettu kauniilla aurinkoisella ilmalla ja nolla-lämpötilalla.  Lumet ovat melkein hävinneet viimepäivien sateiden mukana ja ulkona tuntui lähes keväiseltä. Ollaan taas menossa kohden valoisampaa vuodenaikaa ja se tuntuu erittäin mukavalta, vaikka joulusta ja juhlapyhistäkin on ollut ihanaa nauttia. Vyötärönauha sen sijaan on antanut merkkejä siitä, että on hyvä, että joulu ja jouluruoat ovat vähenemään päin!

Uuden kuvaohjelmani Paper'in avulla toivotan kaikille upeaa vuotta 2013, terveyttä, menestystä ja paljon mukavia asioita!
Rosmariini1 kommentti:

  1. Hienon lahjan olet saanut, olithan ollut kiltti. Hyvää Uutta Vuotta.

    VastaaPoista