maanantai 27. toukokuuta 2013

California calling!

(Shortly in english at the end)

Heippa,
minulla on stressi.  Poikamme lähtee vain hieman yli viikon kuluttua koko kesäksi USA:han, Kaliforniaan, sekä töihin että opiskelemaan. Aina pelottaa vähän kun omat lapset lähtevät kauas pois.  Onhan hän jo ehtinyt koulunsa ja ystäviensä kanssa kerran pari reissata siellä rapakon takana sekä USA:ssa että Etelä-Amerikassa, mutta nyt hän on siellä kaukana koko kesän ja sen lisäksi vielä autoilee ja matkailee siellä paikallisesti. Se stressaa, vaikka kuinka yritän ajatella positiivisesti, että kaikki sujuu varmasti hyvin, vaikka isä ja äiti eivät olekaan muutaman tunnin matkan päässä!
 
Toinen paljon pienempi asia on se, että olen kutomassa sitä tässä keväällä alkamaani uutta villapuseroa pojalle, enkä taida saada sitä valmiiksi ennen hänen lähtöään.  No ainahan sen voi lähettää perässäkin, ja varmasti hän pärjää ilmankin, onhan kesä ja lämmin aika.  Mutta kun olin ajatellut, että se joutuisi valmiiksi hänen matkalleen....sellainen äidillinen sydämen asia!
 
Olen tutkiskellut kartasta alueita, mihin poikamme lähtee ja olemme itse haaveilleet mahdollisuudesta myös matkustaa häntä siellä tapaamaan.  Samalla voisimme käydä tapaamassa minun amerikkalaisia tuttaviani, jotka asuvat Los Angelesissa. Saa nähdä kuinka käy.  Mutta hän nähtävästi tulee asumaan hieman San Franciscon eteläpuolella, paikassa nimeltä Palo Alto.  Karttoja tutkiessani näin myös siellä paikan nimeltä Mountain View, ja jotkut kellot alkoivat soida.   Ja aivan oikein, joku, en tiedä kuka, vierailee usein blogissani ja näyttää siltä että tämä henkilö on myös juuri paikasta nimeltä Mountain View!  Olisi jännittävää saada yhteyttä tähän henkilöön ja vaikka saada hyviä matkavihjeitä, ja  kukaties ehkä tavatakin paikan päällä jos mekin lähitulevaisuudessa löydämme itsemme niistä maisemista!
 
Shortly in English:
Hello,
Our son is going to leave for California, USA, to go to school and jobb there for three months this summer.  It can happen that we parents would visit him, too, and visit some of my friends in Los Angeles, - it is a dream of us  just now, at least. Our son is going to live in Palo Alto, south from San Francisco. When I have been looking to maps of the area between San Francisco and Los Angeles, I found also a place called Mountain View.  The same placename that I very often have seen during my blogvisitors!  I am very curious about who this person is, who so often visit my blog, and seems to be living just in Mountain View, USA!  It would be very fun to get in touch, get some good tips and advice about travelling the area between S.F./L.A.,  and maybe, who knows, to meet this person some place there!?  If you from Mountain View regocnised yourself here and read this, please do not hesitate to comment or send a mail to my adress suvitupa@blogspot.com.
Best wishes
 
Terveisin,
 
Rosmariini
 
 
 

2 kommenttia:

  1. Ihan ymmärrettävää että huolehdit kun poikasi lähtee kauas. Olen itse käynyt Californiassa USAssa asuessa ja sen on kyllä ihanaa seutua:)

    VastaaPoista
  2. Muakin jännittää L:n puolesta, ja toisaalta olen innoissani, kuinka hieno mahdollisuus hänellä on päästä töihin ja nauttimaan uudesta maasta ja kaupungista! Viime keväänä, kun me reissattiin Karibialla ja Miamissa, yksi vaihtoehto lomalle olisi ollut San Fransisco. Siellä on kaikkea kiinnostavaa nähtävää.

    Hurjan paljon haleja L:lle ja tietty koko poppoolle ja terkkuja sireenin tuoksuisesta Siuntiosta!

    Minna

    VastaaPoista