perjantai 21. kesäkuuta 2013

Piirustuksia - Drawings
Hei,

Pitkäksi aikaa on joululahjaksi saamani Paper 53 - piirustusohjelma jäänyt unholaan.  Nyt kesän kynnyksellä ja syreenien upean kukinnan aikaan innostuin taas muutamana päivänä harrastamaan
piirtämistä tuolla piirustusohjelmalla I-padilla.  Nyt ovat iirikset aloittaneet kukintansa,  otin niitä muutaman maljakkoon, ja niistäkin oli pakko yrittää tehdä kuva, minusta ne ovat niin kauniita.
Tässä muutama näyte viime päivien raapustuksista.
 

Syreenejä
 
Hedelmäasetelma
 
 

Iris puutahasta
 

Auringon kimallus merellä, Lofooteilla

HYVÄÄ JUHANNUSTA sekä hyvää ja kaunista kesää kaikille (-  meillä on tullut sadetta vähän väliä, lähes joka päivä, tänäänkin oiken kaatamalla aamupäivällä!)
Happy Midsummer to all!

Tervehdyksin, Rosmariini

4 kommenttia:

 1. HIenot työt! Minä en ole koskaan oikein onnistunut hyvin tietokonetaiteessa mutta esim. poikani on siinä ollut hyvä ihan pienestä saakka.

  Hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
 2. Hei Jael!
  Minulla on ollut myös suuria vaikeuksia piirtää tällä ohjelmalla, se ei läheskään aina toimi niin kuin odottaisin tai haluaisin. Kun itse on oppinut aiemin käyttämään tavallisia kyniä ja penseleitä ja voi itse päättää väriviivan leveydestä hetkestä toiseen,
  on vaikeampi oppia tällaisen koneohjelman valmiita reseptejä ja niiden avulla saada esille
  kuvan niin kuin haluaa. Vähitellen olen oppinut muutamia niksejä, mutta vieläkin se on minusta vaikeaa - samalla kyllä jännittävääkin!
  Vietetäänkö muuten Israelissa juhannusta millään tavoin ja missään mielessä??
  Terveisin.
  Rosmariini

  VastaaPoista
 3. Onpa kauniita piirustuksia! Varsinkin tuiossa Lofootinkuvassa on jännä tunnelma. Voi melkein kuulla veden loiskahtelevan.

  VastaaPoista