keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Syntymäpäiväarvonta - Birthday lottery

Hei,
Arvonta Appelsiinipuun alla !
Pitkästä aikaa taas selailin hieman tuttuja ja tuntemattomia blogeja täällä blogimaailmassa, ja huomasin, että  Jaelian'in "Appelsiinipuun alla" -blogi viettää
 5-vuotissynttäreitä.  Palkintoina kauniit israelilaiset seinälautaset. Kannattaa osallistua - koetanpa onnea itsekin!

Tässä linkki:  Appelsiinipuun alla

Vasta silloin muistin, että kohtapa täytyy minun blogillanikin sitten olla
vuosipäivä, mutta enpä muista tarkkaan milloin.  Täytyypä lähteä oikein tarkis-
tamaan asiaa ja mahdollisesti palata merkkipäivään sitten bloginkin tiimoilla!

Käy muuten ihan kateeksi ajatella Jaeliania appelsiinipuunsa alla (terveisiä vaan sinne!) ja Israelin ilmastoa.  Siellähän taitavat kukat kukkia nytkin ja aurinko paistaa.  Meillä taas on ulkona lunta tuprutellut nyt monta päivää ja maisema on taas ihan joulukorttimainen, mutta luvassa on lämpenevää. Se tietää sitä, että lumet pian alkavat romahtelemaan niin puista kuin ehkä katoiltakin.  Onnellista lumen tulon kanssa on kuitenkin tänä talvena, että vihdoin saimme sopimuksen erään aurausauton kanssa, niin että olemme ensimmäisen kerran päässeet pahimmasta lumenluontiurakasta.


 Porttitiemme on niin kapea, että olemme koko ajan ajatelleet, ettei aura tänne pihaan pääse, eikä lumen varastoimisellekaan talon lähellä löydy paikkaa.  Viime syksynä leikkasimme sitten tiheää tuija-aitaa kapeammaksi ja nyt näyttää, että aura juuri ja juuri pääsee pihallemme aina autotallin eteen.  Se ei kuitenkaan mahdu kääntymään, joten se vain ajaa ylös ja jälleen peruuttaa lumikuorman kanssa takaisin alas ja puhaltaa sitten lumet alas yleisen tien reunassa olevalle nurmikollemme.  Jonkin verran itse piha-alueesta jää näin ollen puhdistamatta, mutta sen me lapioimme ihan iloksemme, kun tuo tien puhdistus ja suurin ongelma on poissa päiväjärjestyksestä!
Lumisia terveisiä
Rosmariini

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti