keskiviikko 15. heinäkuuta 2009

Vanhojen aikojen taikaa - Old times magic

Hei taas!
En ole pitkiin aikoihin laittanut tänne blogiini paljoa muuta kuin kukkia, hyönteisiä yms, mikä oikeastaan on kaukana blogini alkuperäisestä nimestä ja ajatuksesta. Kevään ja kesän ihmeet, kukat ja luonto vain ovat vieneet niin mukanaan, että en ole paljoa ehtinyt harrastamaan käsitöitä tai muuta. Mutta täytyy tunnustaa, että muutamia kirpputorikäyntejä kuitenkin tähän aikaan mahtuu. Niiden tuloksista kuitenkin myöhemmin. Nyt ajattelin vain esitellä pari vanhaa aarretta, perintökapistuksia, jotka olen säilyttänyt enemmänkin nostalgisista syistä, mutta jotka ajan kuluessa ja muotien muuttuessa ovat olleet välillä taas ajankohtaisia ja jopa tyttärenikin käytössä.
Hi!
It is a while ago I last time put here other things than flowers and other naturepictures. But the spring and summer with all the flowers, birds and other beautiful wonders took me quite over for a while. Well, there were a few fleetmarket visits too, but they I will comment later. Now I thought to put in a few pictures of some things I have succeeded and kept of nostalgic reasons. But as the times and the fashion changes, so suddenly these things have come to mote again and can be used. These were last time used by my daughter.

Tässä laukku joka on peräisin 60-luvulta ja tullut Amerikasta. Laukku on pohjaltaan ruskeaa kangasta, "clutch" (kirjekuorimallia), sisältä vuorattu ja vetoketjulokerolla. Päällystetty kauttaaltaan ruskeilla, beigeillä ja valkoisilla plastiikka- tai lasihelmillä. Kukka ja huivi ovat omaa rekvisiittaan ja uudempaa vuosikertaa.


This handbag, a clutch (envilope type) is from the sixties and have come from America. The bottom is brown textile and covered all over with plastic- or glass pearls in brown, beige and white colours. It is lined inside and have a pocket with a zipper. The flower and the scarf are my own accessories from newer age.

Tämä laukku on vanhempi kuin edellinen, ikää en tarkkaan tiedä. Se on myös Amerikasta ja sisältä vuorattu. Siinä on vanhanaikainen metallinen, hiukan koristeellinen kehys tavallisella painettavalla sulkijalla ja ketju. Se on kokonaan päällystetty värillisillä lasihelmillä, jotka muodostavat kauniin ruusukuvion. Nenäliina on myös melko vanha, brodeeratuilla kukilla koristeltu. Toivon teille edelleen hauskoja, aurinkoisia kesäpäiviä. Rosmariini
This bag is older than the first, but the exact age I do not know. It is also from America and lined inside and type purse. It has an oldfashioned metal singel lock and metal chain. The metal have some decoration on it. It is covered all over with very small coloured glass pearls which make the beautiful rosepattern. The handkerchief is also rather old, decorated with small brodeired flowers. I wish you still funny, sunny summerdays! Rosmariini

2 kommenttia:

  1. Kauniita vanhanajan käsilaukkuja sinulla, kannattaa säästää jo kauneutensa vuoksi.

    VastaaPoista
  2. Ihastuttavia nuo laukut! Juuri jotain tuon tapaisia olen metsästänyt second hand -liikkeistä :) Kerrassaan ihania, en ihmettele jos myös L on niihin tykästynyt!

    VastaaPoista