tiistai 23. marraskuuta 2010

Pikkujoulu lähestyy - "Little Christmas" getting near

Haloo! Hello!

Huomasin äkkiä, että jouluun on vain noin runsas kuukausi aikaa, ja pikkujouluun eli ensimmäiseen adventtiin vain muutama päivä. On siis ehkä aika alkaa ajatelemaan jouluisia ajatuksia, vaikka tuskin olen edes menneestä kesästä vielä irtautunut!

I suddenly noticed, that there is only a little more than one month to Christmas, and only a few days to the first Advent, or "Little Christmas", as we call it in Finland. It is then maybe time to begin to think of Christmas thought, though I have not quite got lost from the last summer yet!

Tässä kuitenkin ensimmäisiä joulutunnelmia:
Here some Christmas feelings anyway:

Näin jokin aika sitten sattumalta nettihuutokaupassa kuvan ja ilmoituksen tällaisita saksista. Ne ovat vanhanaikaiset "kynttilänniistosakset". Eipä niille juurikaan nykypäivänä taida olla käyttöä, sillä kynttilät ovat nykyään niin hyvänlaatuisia että harvoin enää savuttavat, mutta minusta ne olivat niin hauskan ja erikoisen näköiset, että pitihän ne saada, jos ei muuten niin koristeellisuutensa ja vanhan ajan tunnelman takia.

Some time ago I by accident noticed these scissors for candles on a online auction. You do not much use or need these nowadays because the quality of candles is so good that they usually do not soot much. But they were of so funny and had the old fashion shape, that I just had to get them for decoration and for the old feeling.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti