perjantai 7. syyskuuta 2012

Villapusero - Sweater


Heippa,
Eilen alkoi syksy, ajattelin. Koko päivä oli harmaa, kolea tuuli heilutti reilusti puita ja pensaita,
keltaisia lehtiä on jo ilmestynyt koivuihin ja kotinurmikolle ja iltaa lähestyttäessä tummanpuhuvat sadepilvetkin alkoivat heittelemään pisaroita. - Mutta tänään herättiinkin jatkoaikaan, ihanaan aurinkoiseen, tosin hieman viileään aamuun.  Päivää kohden alkoi kuitenkin ilma taas lämpeämään,
ja jos tuuli olisi pysynyt poissa, olisi ollut mitä ihanin kesäpäivä.  Nytkin kuitenkin oli ihan mukava.
Eilisestä viileästä ja harmaasta päivästä johtuen alkoivat ajatukset kuitenkin juosta syksyyn ja tulevaan talveen ja tuli mieleeni, etten ole laittanut kuvaa villapuserosta, jota aloin viime tammikuussa kutomaan pojalleni. KYLLÄ - pusero tuli lopulta valmiiksikin, vaikka olenkin usein hidas näissä tekeleissäni. Kutomiseen tuli monta taukoa, enkä ole kovinkaan paljon kutonut kirjokuvioita, niin että siihenkin sai taas uudelleen totutella.  Mutta valmista lopulta tuli ja poikakin oli omatekoiseen kuviointiin tyytyväinen.  Lämminkin pusero on, kun on puhdasta villaa.  Toivottavasti poika osaa pestä puseron varovasti tai tuo äidille pestäväksi, ettei kutistuisi ennen aikojaan.
 
Nyt voisi vaikka alkaa kutomaan jotakin itselleni, aikaa pitäisi tuevan syksyn aikana tulla enemmänkin ja sormet kaipaavat toimintaa TV:tä katsoessa. Tyttären koiratkin kuulemma haluaisivat villapuseroita talveksi....!
 
Hyvää viikonlopun jatkoa!
Rosmariini
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti