keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Kesä, kukkia ja käsityö - Summer, Flowers, and knitting

Hei kaikki,
Tässä kolme kovaa K:ta :  Kesä, Kukat ja Käsityö.  Istahtaa terassin sohvaan imemään auringon lämpöä, antaa katseen levätä kukissa ja sylissä käsityö, joka pikkuhiljaa valmistuu, sitten kun valmistuu - olkapäitä liikaa rasittamatta - se on nautintoa tällä hetkellä!  Pian valmistuu myös viimeinen kuvasarja viime syksyn USA:n matkaltamme... vihdoinkin!
Hello, here is three good things:  Summer, Flowers and Knitting.  To sit down on the terrace bench, to let one's eyes rest on flowers and a knitting on your lap, getting finished when it wants - without straining too much one's shoulders - that is enjoyement just now!  Soon will the last photoserie from our last autumn's USA-tour be finished, too... at last!


Kukka on kerran lomamatkalta Elban saaren vuorenrinteeltä kaivettu ja mukana tuotu.  Mukula on jo lisääntynyt moneen tuttavakotiin, ja on edelleen yhtä elinvoimainen ja kaunis, kunhan saa tarpeeksi vettä, ravintoa ja aurinkoa.  Kudintyö on paksusta langasta tekeillä oleva pitsikuvioinen kesäpusero.
Hyvää kesänjatkoa!
Rosmariini

The flower is once, long ago,  taken with me on a holiday trip to Elba island in Italy.  One tuber has been to many, many,  during the years,  and wandered to many other homes, too.  It is still as hearty and beautiful, needs just enough water, nourish and sunlight.  The knitting is going to be a summertop of thick yarn with lacepattern.
Have a nice summer!
Rosamariini

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti