tiistai 30. joulukuuta 2014

Joulu / Uusi vuosi ! - Christmas / New Year !Yllä tämänvuotinen joulukorttini - "piirretty/maalattu" Paper53 - tietokoneohjelmalla.
Over my this year's christmascard - "drawn/panted" with Paper53 program.


Hei ystävät!  Joulu on ohitettu onnellisesti, toivottavasti kaikilla, ja uusi vuosi on ovella.  Uusi lehti aukeaa elämämme kirjassa!  Joskus kun sitä ajattelee, se tuntuu hieman pelottavaltakin, kun ei lainkaan tiedä mitä se tuo tullessaan - ja kuitenkin - päivät tavallisesti jatkuvat samanlaisina kuin eilenkin, ainakin useimmilla meistä.  Minun jouluni meni oikein mukavasti, mutta niin nopeasti ja monen kiireen keskellä, etten ehtinyt lainkaan tänne blogiini ja monta ajateltua postausta jäi tekemättä. Yritän siksi nyt sen korvata muutamalla joulukuisella ja jouluisella kuvalla.  

Hello friends!  Christmas is happily over, for all I hope, and the new year is on our door.  A new page is opening in our book of Life.  Sometimes, when you think about it, it feels a little frightening, too, when you know nothing of what it will bring with it. And however - usually the days will be very similar as yesterday, for the most of us.  My christmas went over very well, but so very soon and with many busy things, that I did not manage to come in to my blog and many postings remain undone.  That is why I  try to compensate it now with some pictures from december and christmas.  

Kuulumisiin ensi vuonna, 2015!
So long until next year, 2015! Tällainen upea helmiäispilvien koristama taivas ilahdutti hetken auringon laskettua, juuri päivää tai paria ennen jouluaattoa.
We could admire this fantastic sky of pearly clouds after sun set,  just a day or two before Christmas eve. Kun golfkausi on jäähyllä, niin pitkin golfrataa on helppo tehdä kävelyretki talvisessa maisemassa, kun lunta ei ole paljoa.  Koirille tämä on erinomainen paikka saada juosta hieman vapaanakin - ja voi sitä riemua silloin!
When golfperioden takes a brake, it is nice and easy to take a walk in the winterly landscape, when there is not noo much snow.  Even for the dogs this is a wonderful place to run free a while - and wow that speed and joy then !


Kun joulupyhät hieman raskaine perinteisine ruokineen, sekä suomalaisine että norjalaisine,  oli ohi taikoi poikamme eräänä iltana meille 5 pizzaa erilaisin täyttein ja , palan painikkeena oli kevyt vaalea italialaisolut Peroni - voi että maistuikin taas vaihteeksi!
When christmas holidays with its a little heavy dinners and courses, both Finnish and Norwegians, were over, our son magic 5 pizzas with as many different fillings, and as drink we had a light italian beer called Peroni - and they surely tastet wonderfully again!
Sitten on vain aika toivottaa kaikille oikein ONNELLISTA UUTTA VUOTTA!
Then it is time to wish you all A VERY HAPPY NEW YEAR!

Tässä vielä yksi viimeisistä joulunaluskäsitöistäni: pikkusydämiä kuuseen, paketeihin tai ikkunaan.
Here still one of the latest chritmas handcrafts:  small  crochet hearts to thand on theree, gifts or window.
Rosmariini


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti