sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

Naisten päivää - ruusua ja pitsiäToivotan kaikille hyvää Naisten päivää!
Itse en sitä erityisemmin vietä - olkoonkin että monet ovat sitä mieltä, että naiset yhä ovat palkkakuopissa, monin tavoin painostettuja ja sorrettuja jne. mikä monissa maissa, tilanteissa, perheissä onkin edelleen totta. Mutta juuri sen tähden vietänkin mieluummin tasa-arvon päivää: kaikille sama ihmisarvo, turva ja hyvä kohtelu, sukupuoleen katsomatta!

Mutta juuri nyt minusta on aivan mukavaa istahtaa sohvan nurkkaan ihmettelemään mikä onkaan seuraava askel saadakseni kuvien mukaiset laput loppuun kirjottua ja kuinka paljon pitsiä vielä on virkattava ennen kuin saan näistä aineksista koottua (ehkä jo tulevaksi kesäksi !?)
ruusuliinan pöydälleni. Vastapainoksi voin mainita, että aamupäivällä olin lähes tunnin verran lapioimassa lunta pihallamme mieheni kanssa. En kuitenkaan vaadi häntä vastapalveluna auttamaan minua pitsin virkkauksessani - siitä nautiskelen mieluummin ihan itse!!! On ihan mukavaa olla nainen!


4 kommenttia:

 1. Tuleepa kaunis liina. Ihana tuo vihreän sävy ja kaunis tuo pitsin kuvio. Olisi kiva nähdä tästä kuva myös sitten, kun se on valmis...

  Tuli pitsistä mieleen, että löysin kivan kuvan tänään lehdestä: siinä oli valmiisen pellavaiseen kangaslautasliinaan yhdistetty virkattua pitsiä, ja lopputulos oli hurmaava. Mä en oo kovin hyvä virkkaamaan, mutta ajattelin, että jospas sitä tollasta kokeilisi...

  -M

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Poistin tekstin, mutta laitan uuden..

  Oletpa tosi taitava käsistäsi, liinasta tulee upea

  VastaaPoista
 4. Voi mieten kaunis... kiitos kutsusta tulin vastavierailulle. Nyt jatkan blogiisi tutustumista.

  VastaaPoista