torstai 2. huhtikuuta 2009

Easter - Påske - Pääsiäinen

After Easter, I thought , I'll try to write in several languages, because I have seen that there has been visitors from English speaking countries seeing my blogg. I am not so steady in English, but I suppose I can enough to be able to tell something about my pictures. This Easter-Bunny, although, needs no explainings, she is sitting on our back yard and just likes to wish you a Happy Easter!

Pääsiäisen jälkeen ajattelin ryhtyä käyttämään hieman enemmän kieliä, koska olen nähnyt, että joku englanninkielisistäkin maista on käväissyt katsomassa blogiani! Pääsiäispupuni takapihallamme ei kuitenkaan pahemmin selityksiä kaipaa, se vain haluaa toivottaa kaikille oikein Hyvää Pääsiäistä!

Etter påsken tenkte jeg starte å skrive med litt flere språk for å fortelle om mine bilder , da jeg har sett at det har vært også besøk fra noen engelskpråkige på min blogg . Denn påskeharen bak huset vårt behøver vel ingen forklaringer, den bare vil ønske dere alle God Påske!

Hyvää Pääsiäistä, God Påske, Happy Easter!


6 kommenttia:

 1. God påske til dig også, fint med nogle sprog man kan forstå også...:)Helle

  VastaaPoista
 2. God påske! Ihana tuo teitin paasiaispupu :).

  VastaaPoista
 3. Kaunis ja persoonallinen asetelma. Saanhan lainata ideaa kotini pääsiäiskoristeluun?

  VastaaPoista
 4. Hei Tuulihaukka, varmaankin tarkoitit vanhaa kastikekannua, etkä pupujussia!!? :-)
  Kyllä, tottakai sitä lainata saa, se oli oikeastaan myynti-ideani, kun myin netissä vanhaa kastikekannua, joka ei ollut enää ihan priimakuntoinen sisältä, mutta ulkoa kaunis, niinpä ehdotin sen käyttöideaksi maljakkoa esim. juuri pääsiäisasetelmaa varten, kesäkukkiakin varten jne. Tässä kastikekannussa oli juuri niin keväinen kuvio, mutta jos omistaa täysin valkoisen, niin sitähän voi käyttää aivan ympärivuotisesti. Terv. Rosmariini

  VastaaPoista
 5. Onkohan pupujussi loikkinut jo muualle, meillä lumet ovat sulaneet aikamoista vauhtia.

  VastaaPoista
 6. Pupujussi raukka alkoi jo nuokkumaan ennen Suomeen lähtöämme, ja palattuamme matkalta oli lumi jo täysin sulanut niiltä paikoilta ja vain kourallinen pajunkissoja maassa paljasti paikan, jossa se oli nököttänyt. Emme olisi mitenkään voineet uskoa lumen hävinneen niin paljon poissaollessamme. Jos oli lähes ennätysmäärä lunta, niin se myös katosi ennätysajassa, kun lopulta kevät kunnolla alkoi. No ensi vuonna ehkä pääsiäispupu tai jokin muu hauska otus tulee taas tervehtimään. Hyvää kevättä ja lähes kesän alkua sinullekin, Tia!

  VastaaPoista