keskiviikko 20. toukokuuta 2009

Amaryllis !

Hei,

on ihan pakko laittaa pari kuvaa vielä amarylliksestäni, joka nyt on avannut kukkavarren nro 2 kukkaset, siihen tuli kokonaista 4 kukkaa, ja ne ovat mielestäni valtavia, kokonaista 19 cm kukan terälehden ylimmästä huipusta alimmaisen terälehden alimmaiseen kärkeen.

-Mitä ihmettä olen tehnyt, että ansaisen tällaisen kukkaloiston ja sen tuoman ilon, ja siemenistä alkunsa saaneet. Ja vielä yksi kukkavarsi tulossa lisää! Upeaa kerta kaikkiaan.


3 kommenttia:

 1. Aivan mahtava kukka sinulla, niin hienon värinenkin.

  VastaaPoista
 2. Upean näköinen! Ja ihastuttavia nuo kuvat Mariefredista. Hih, maailma on pieni, sillä Juhan kissa jouduttiin viemään eläinlääkärillä tässä taannoin. Lohjan eläinlääkäriasemalla tuuraava nuori, erittäin pätevä eläinlääkäri kertoi olevansa vakituisesti töissä Mariefredissä. Hassu juttu! P.S. Kissa on hyvässä kunnossa...

  Niin juu ja kyllä noista vapun kuvista huomaa, että Mariefredissä on tullut kevät paljon aiemmin kuin meillä Suomessa / Espoossa.

  VastaaPoista
 3. Voi että, sen täytyy olla sama eläinlääkäri, jonka luona mekin Richien kanssa kävimme Mariefredissä parikin kertaa, nuori mies, erittäin symppis ja pätevän, huolellisen tuntuinen. Todella, maailma on pieni - ainakin silloin tällöin!

  VastaaPoista