sunnuntai 13. joulukuuta 2009

3. adventin aamu - the 3rd Advent morning

Pakkasta - 5 astetta, ei lunta, aurinko on nousemassa, kello on n. 9 sunnuntaiaamuna, on kolmas adventti. Jouluun aikaa vain hieman yli viikko. Mikä kaunis aamu ja luonto on kaunis vaikka on jäykistynyt odottamaan talvea ja lumivaippaa. Toivottavasti kuvani välittävät tunnelman ja miellyttävät teidänkin silmiänne yhtä paljon kuin omiani!

It is minus 5 degrees C, no snow, the sun is coming up, it's about 9 o'clock on a sunday morning, it is the 3rd of advent. To Christmas there is just a little over a week. What a beautiful morning, and the nature is beautiful though it has stiffened in waiting winter and the snowcape. I hope these photos can pass on the atmosphere and satisfy your eyes as much as mine!


Hyvää joulunalusviikkoa kaikille, toivoo Rosmariini

Have a nice week before the Holiday week, from Rosmariini6 kommenttia:

 1. kiitos samoin sinullekin Rosmariini:-)

  VastaaPoista
 2. Hola, ihania kuvia! Terveiset Barcelonasta. Aika on mennyt TODELLA nopeasti ja paljon kaikkea kivaa on nahty ja koettu. Nyt lahdetaan viettamaan viimeista iltaa kaupungille. Halit!

  VastaaPoista
 3. Kyllä luonto meitä hemmottelee kauniilla näkymillä ja hienosti olet saanut kohteita kuvattua!
  Meillä on jo sen verran lunta, että vähän valaisee maisemaa, onneksi. Tänään pakkasta lähes 20 astetta ja ihana aurinkoinen ilma, vaikkei se niin kovin pitkään valaise. Eilen illalla pääsi pitkästä aikaa ihailemaan kaunista tähtitaivasta, mikä nautinto!

  VastaaPoista
 4. Voi Yaelian, kyllä kateeksi käy tuo teidän ilmasto -
  ja voi kauhistus Leenamummi, joko teillä on noin hirveä pakkanen? Meillä on nyt täällä Oslon seutuvilla luvattu kylmenevää, tulevaksi viikonlopuksi lähentelee -10 astetta, mutta luulen, että se on vielä vain ohimenevää. Luntakin näkyy tänään tulleen, sen verran että voi kuvitella maassa olevan jotakin valkoista tomua!

  VastaaPoista
 5. Luonto antaa meille monta ihanaa elämystä, ei sen tarvitse kovin suurta olla. Meilläkin pakkasta ollut yli -15.

  VastaaPoista
 6. Yaelian,
  Leenamummi,
  Tia,
  Hei te kaikki,enhän kerennyt kuin kehaista tuon, että ei meillä niin kylmää eikä luntakaan, mutta jo seuraavana yönä pakkanen yllättäen jo kiristyikin alle minus 5-6 asteen paikkeille ja satoi myös lunta, niin että aamulla oli aivan jouluinen maailma. Tosin senteissä lunta ei ole kuin 2-3, mutta sitä oli ihan kivasti kerääntynyt oksille, ja jäi nyt sitten jäiseen maahankin, niin että jos pakkanen jatkuu jouluun, niin todella saimme valkean joulun niin kuin säätieteilijät Norjassa ovat luvanneet koko maahan. Ja kylmyyttäkin on jo luvattu reilusti alle -10 astetta. Linturuokinta on alkanut ja ruokaa varattu reilusti viime talvesta ja keväästä viisastuneina.

  VastaaPoista