tiistai 2. maaliskuuta 2010

Arvonta suoritettu - And the lucky winner is...Hei blogiystävät!

Vihdoin taas olen saanut sen verran rauhoitettua oloani, että ehdin laittaa tänne blogiinkin jotakin. Olen juuri viettänyt pidennetyn viikonlopun Suomessa, missä olin mukana juhlimassa sisareni syntymäpäiviä hänen täytettyään kauniin pyöreän vuosiluvun. Tapaamiset ja juhlinnat menivät mukavissa ja lämpimissä merkeissä. Päiviensä kunniaksi hän sai myös toimia onnettarena vetäen sunnuntaina voittajan blogiarvonnassani.
Ennen kuin paljastan voittajaa tahdon vain vielä kertoa, että valitettavasti en saanut kuvattua tilaisuutta, sillä minä onneton lähdin matkaan Suomeen niin kiireellä perjantaiaamuna, että siinä tohinassa unohdin kameran matkasta! Sekös harmitti perästäpäin ja vielä enemmän harmitti, kun siskontyttö perillä ja juhlapäivää viettäessämme totesi, että hänenkin kameransa oli juuri mennyt luultavasti rikki (mikä kylläkin osoittautui myöhemmin lataamattomaksi patteriksi eikä muuksi viaksi!) ja kun ei muillakaan vierailla ollut kameroita mukana, niin kuviahan ei sinä viikonloppuna nyt sitten tullut ainokaistakaan, ei edes päivänsankarista, mikä minusta oli kyllä todella ikävää. Minun blogiarvontani kuitenkin tapahtui todistajien läsnäollessa ja monien, monien lappujen joukosta nousi yksi - joka paljasti voittajaksi selviytyneen SANNAN TOUKOKALLIOLTA.

En ole onnistunut vielä selvittämään SANNAN sähköposti- tai muutakaan osoitettaan, niin että toivon, että Sanna, blogista Toukokalliolla, lähettää minulle viestin minun sähköpostiini suvitupa@gmail.com, niin voittopaketti, joka on jo odottamassa Suomessa, ja vain nimeä ja osoitetta vailla, lähtee postiin. Todettakoon vielä myös selvyyden vuoksi, että voittoja oli vain yksi: Pikku kukkakannu ja pitsiliina kuuluivat yhteen, eli ne olivat yksi ja ainoa voitto tässä arvonnassa. Siispä hei, Sanna, onnea sinulle voittosi johdosta, ja otapa kiireen vilkkaan yhteyttä!

Monen monet lämpimät kiitokset kaikille osallistuneille! Vastauksia tuli aivan mahdottoman monta, ja yli kaikkien odotusteni. Samalla se oli todella hauskaa, sillä vastausten kautta löysin useita uusia ja jännittäviä blogeja, joista en tähän mennessä ollut tiennytkään. Joitakin olen jo käynyt selaamassakin, mutta on monia, joihin yritin palata paremmalla ajalla tullakseni tutuksi teidän ja blogienne kanssa. Toivottavasti te, arvontaan osallistuneetkin, vielä myöhemminkin tulette kurkistelemaan tänne "Pitsin ja posliinin" lomaan, vaikkei kotini olekaan ihanan valkean hempeä niin kuin monilla teistä, vaikken olekaan yhtä kreatiivinen ja nopea käsityöihminen kuin monet teistä ovat, ja vaikkeivät kuvanikaan ole ihan niin suurenmoisia ja ammattitaidolla otettuja kuin joillakin blogin pitäjillä. Toivottavasti silti aina silloin tällöin löydätte jotain hauskaa tai mielenkiintoista näiltäkin sivuilta. Olette hyvin tervetulleita!

Toivotan teille kaikille hyvää maaliskuuta! Nyt on aika talitiaisen alkaa titityynsä. Aurinko selvästi jo hieman lämmittää, räystäiltä on alkanut aurinkopäivinä tippumaan vettä ja jääpuikkoja kasvaa sinne ja tänne, kun vesi vielä öisin jäätyy. Mutta selvästi, selvästi, on nyt jo ilmassa vihdoin jotakin, jota voi hyvällä tahdolla epäillä pienen pieneksi kevään enteeksi. - Ja niin, pääsiäiseenkin on enää noin nelisen viikkoa!
Kevätmielisin terveisin,
Rosmariini

6 kommenttia:

 1. Paljon paljon onnea Sannalle!

  Hyvaa maaliskuuta!

  VastaaPoista
 2. Onnittelut Sannalla voitosta!
  Mukavaa maaliskuuta sinullekin!

  VastaaPoista
 3. Onnea voittajallle!! Kyllä vaan täällä kurkistellaan uudemmankin kerran blogiisi, kaunista kevättä sinne Norjaan.

  VastaaPoista
 4. Voi, kun ihana yllätys!! :) Olen ihan innoissani! Kiitos valtavasti tästä! Laitan pian tietoni tulemaan sinulle, niin voit lähettää voittosi. Tänään mulla on ollut oikea lepopäivä kaikenlaisesta touhusta, olen vain lueskellut ja vähän virkannut... Sitten saan vielä näin mukavan yllätyksen illalla. :) Hyvää loppuviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 5. Olipa mukava kun vierailit blogissani. Sanos muuta, kyllä niiin kannattais vaan omaa vaistoaa noudattaa ja säästää mikä vaan tuntuu sen arvoiselta. Ja yleensä kun kaikki vanha tulee uudelleen pinnalle.

  VastaaPoista
 6. Heippa! Kiitos vierailustasi blogissani. Kyselit koiraneito- Sissistä. Hyvää kuuluu tälle 10 viikkoiselle Jämtlannin pystykorvalle. Tosiaan kyseessä on hirvikoira, kuten perheemme miesten harrastus vaatii:)) Laitan kuvia ensiviikolla lisää, kun saan tätä vikkelää neitoa paremmin kuvattua...Mukavaa sunnuntaita sinulle!!

  VastaaPoista