
Olen täyttänyt suurehkon lasin seuraavasti:
Pohjalle banaania viipaleina (n. 5 viipaletta) sekä noin ruokalusikallinen rapeita aamiaismuroja (tässä tapauksessa Crunch, mutta jätin rusinat pois ). Sitten täytin lasin puoliväliin suklaamousse puolivalmisteella, jonka vatkasin maidon kanssa (tilkkanen kermaa mukana, mutta ei välttämätön). Päällimmäiseksi sekä näön, että maun vuoksi vatkasin kermaa, johon lisäsin hieman sokeria, vaniljasokeria, ja puristin sitruunamehua mukaan, niin että kerma sai mukavan raikkaan maun vastakohdaksi suklaamoussen makeudelle. Sitruunamelissa koristi jälkiruoan. Hyvin maistui ainakin meidän poppoolle!

Ensi kerralla alan esitellä kuvia Madridin matkastamme! Tervetuloa seuraamaan, kuvia tulee riittämään, pelkään pahoin liiankin kanssa. Kun on nähnyt ja kuvannut paljon mielenkiintoista ja kaunista, on vaikea valita ja poimia vain muutamia!
Terv. Rosmariini
Nam, nayttaa hyvalta ja kuulostaa helpolta kasata!
VastaaPoistaHerkullisen näköinen ja varmaan makuinenkin houkutus.
VastaaPoista