keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Helppo jälkiruoka - An easy dessert

Koska meillä viimeisinä pääsiäispäivinä, juuri Madridin matkalta palattuamme oli vieras, ja oli mukava jotenkin juhlistaa pääsiäispäivän ateriaa, niin keksin kerätä tämän helppotekoisen, mutta mielestämme oikein hyvän jälkiruoan. Häpeän kyllä todeta, että se on koottu "puolivalmisteista", mutta oli mukavampi käyttää aikaa seurustellen ja pääsiäispyhästä nauttien kuin seisoskellen keittiössä kattiloiden parissa.
Olen täyttänyt suurehkon lasin seuraavasti:
Pohjalle banaania viipaleina (n. 5 viipaletta) sekä noin ruokalusikallinen rapeita aamiaismuroja (tässä tapauksessa Crunch, mutta jätin rusinat pois ). Sitten täytin lasin puoliväliin suklaamousse puolivalmisteella, jonka vatkasin maidon kanssa (tilkkanen kermaa mukana, mutta ei välttämätön). Päällimmäiseksi sekä näön, että maun vuoksi vatkasin kermaa, johon lisäsin hieman sokeria, vaniljasokeria, ja puristin sitruunamehua mukaan, niin että kerma sai mukavan raikkaan maun vastakohdaksi suklaamoussen makeudelle. Sitruunamelissa koristi jälkiruoan. Hyvin maistui ainakin meidän poppoolle!


Ensi kerralla alan esitellä kuvia Madridin matkastamme! Tervetuloa seuraamaan, kuvia tulee riittämään, pelkään pahoin liiankin kanssa. Kun on nähnyt ja kuvannut paljon mielenkiintoista ja kaunista, on vaikea valita ja poimia vain muutamia!
Terv. Rosmariini

2 kommenttia:

  1. Nam, nayttaa hyvalta ja kuulostaa helpolta kasata!

    VastaaPoista
  2. Herkullisen näköinen ja varmaan makuinenkin houkutus.

    VastaaPoista