keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

Monia kiloja ja vuosia sitten... Many kilos and years ago...

Hyvää huhtikuuta!


Keväällä on aina hyvä tehdä vähän puhdistusta kaapeissa, ullakoilla ja kellareissa. Meilläkin on yritetty vähän vähentää tavarapaljoutta ja laatikoita ullakkokomeroissa. Minä yritin mm. lajitella vanhoja vaatteita, osan poisheitettäviksi, toiset hyvännäköiset, mutta ehkä liian pienet mahdollisesti kirpputorimyyntiin ja toiset taas UFF'iin eli pelastusarmeijan laatikoihin. Samalla vaatteita lajitellessa tulee käytyä läpi vanhoja muistoja, ja joitakin vaatteita ei vain millään raatsi poistaa, vaikka en itse ainakaan niitä voi enää käyttää. Yksi esimerkki on tämä pitsipusero, joka oli yksi ehdoton lempparini siihen aikaan, monia vuosia ja monia kiloja sitten, silloin kun se oli muodissa ja vielä meni päälleni. Se on vaan vieläkin niin siisti ja minusta kaunis pusero, ja kun siihen liittyy monia kivoja muistoja, niin en millään hennonnut sitä vieläkään heittää pois. Eli kuvaamisen jälkeen sen taittelin jälleen hellästi pahvilaatikkoon odottamaan jotakin mahdollista uusiokäyttöä - tai uusia muisteluhetkiä tulevaisuudessa... Näin siis voi välillä käydä siivotessa - hyvistä päätöksistä huolimatta!

Kevätterveisin,
Rosmariini

2 kommenttia:

  1. Onpa kaunis! Tuota en minakaan raskisi kylla pois antaa. Tai jos tietaisin varmasti, etta tulisi jonkun tuttavan kayttoon, niin sitten ehka...

    VastaaPoista
  2. Kaunis on en yhtään ihmettele että on jäänyt pois antamatta. Minäkin olen tehnyt siivousta, miniä ja poika menevät myymään kirppikselle ja heille annan mukaan.

    VastaaPoista