perjantai 2. elokuuta 2013

Toivelukemista - Dreamreading

Halloo,
Poikamme on viettänyt vilkasta ja jännittävää aikaa San Franciscossa.  Ihan kateeksi käy.  Viimeksi hän kiipeili Yosemit-luonnonpuistossa vuorelle, se kesti kuulemma 10 tuntia.  Hän totesikin olevansa melko poikki sen reissun jälkeen.  

Mutta toissapäivänä nousi kyllä äiti-raukalla ihan tukka pystyyn:  Saimme häneltä viestin: "Tulin juuri alas laskuvarjolla!"  Herranen aika kuinka pelästyin, mutta poika tuntee äitinsä - jos olisi etukäteen kertonut mitä aikoi tehdä, niin olisin varmaan ottanut suoran lennon San Franciscoon yrittääkseni estää moisen!  No hyvin se oli kuitenkin mennyt ja hän lupaili ottaa rauhallisemmin ja tehdä vähemmän vaarallisia tempauksia vastaisuudessa.  Lähitulevaisuudessa on kuulemma vuorossa retki Napa Valleyn viininviljelysalueelle ja jokin musiikkifestivaali.  Kuulostaa ainakin hieman vaarattomammalta.

No me olemme eläneet hengessä mukana pojan retkillä ja tutkineet uteliaina kartoista ja kirjoista, missä hän milloinkin on reissannut ja seikkaillut.  Eli nämä kaksi kirjaa ovat kuuluneet meidänkin kesälukemistoomme.  Ja ehkä jossain vaiheessa mekin pääsemme  taas seikkailemaan...


Hyviä kesäpäiviä edelleen kaikille!
Rosmariini

1 kommentti:

  1. Tusen takk for hyggelig hilsen inne hos meg. Siden jeg dessverre ikke kan finsk får jeg ikke kommentert mer hos deg enn at jeg skjønner at du skal til USA - så herlig! Jeg har selv vært i Seattle og det var helt fantastisk :-)

    Ønsker deg en fin-fin helg!

    Klem
    Netta

    VastaaPoista